Word ook lid!

Voordelig vliegen
Voldoende kisten
Gezellige club
Clubvluchten

Meer info en aanmelden

ACHA Zomerfeest

Datum/Tijd
03/09/2022
17:00 - 23:45

Locatie
Clubhuis Aeroclub Hilversum-Amsterdam

Beste ACHA vliegvrienden en vliegvriendinnen!

Op zaterdag 3 september staat het ACHA Zomerfeest gepland. Jij bent als ACHA clublid met jouw partner (of introducé) en kinderen van harte welkom.

Tijdens het Zomerfeest wordt de vermaarde ACHA-Wing opgespeld bij clubleden die het afgelopen jaar hun vliegbrevet hebben behaald. Tevens is er voor iedereen een lekkere BBQ verzorgd door Chateaubriand. Voor nieuwe ACHA-leden is het Zomerfeest een uitgelezen gelegenheid om kennis te maken met andere leden van de vliegclub.

Het programma van de avond

  • 17:00 – Start Zomerfeest
  • 17:15 – Welkomstwoord door Mariëlle Lugard (secretaris bestuur) en het opspelden van de Wings
  • 18:00 – Start BBQ
  • 24:00 – Einde

Locatie
Clubgebouw en terras van de ACHA.

Kosten
De bijdrage voor de BBQ is dit jaar € 12,50 per persoon of € 7,50 voor kinderen tot 18 jaar. Elke deelnemer ontvangt twee fiches voor twee gratis drankjes. Overige consumpties zijn voor je eigen rekening.

Aanmelden
Wil je aanwezig zijn bij het feest en mee BBQ-en, geef je dan uiterlijk zaterdag 27 augustus op via onderstaande link. Betaling van de eigen BBQ bijdrage via iDeal en drankjes uitsluitend per pin aan de bar.

Aanmelden Zomerfeest

We hopen jou en je eventuele introducé te zien op het feest!

Verder verzoeken we jullie:
Houd rekening met elkaar en blijf thuis als je Covid-symptomen hebt of vlak voor het feest in contact bent geweest met mensen die positief getest zijn. Doe bij twijfel eerst een thuistest.