Word ook lid!

Voordelig vliegen
Voldoende kisten
Gezellige club
Clubvluchten

Meer info en aanmelden

Clubvlucht Texel

Datum/Tijd
18/12/2021
00:00 - 16:30

18 december 11:30u LT: Clubvlucht Texel met aansluitend Burgers en Braadworst

Onder voorbehoud van Coronarestricties organiseren de Clubvluchten en Evenementencommissies dit jaar een Clubvlucht naar Texel met aansluitend een winterbarbecue op de club.

Meedoen met deze clubvlucht en/of de aansluitende barbecue? Meld je aan, zeker als je een plaats over hebt, een maatje zoekt of zelf een plaatsje zoekt. De organisatoren helpen graag een handje. Je dient zelf een kist te boeken.

Voor de barbecue zorgen wij voor vlees en de gril. Aan de deelnemers wordt gevraagd zelf wat brood, sauzen en salades mee te nemen.

Gezien de korte daglichtperiode start de clubvlucht om 11:30 LT, De barbecue zal rond 16:30 beginnen

Geef je op, neem je partner of een vriend mee en laat ons (liefst minimaal een week van tevoren ivm de inkoop) weten of, en met hoeveel personen je meedoet. Opgeven kan via deze link: https://docs.google.com/spreadsheets/d/1O4XRtLhK7f-I3GqKrjrEpzTslJeFabw4C20zKwhMQrY/edit#gid=0 , die je ook op de ACHA website kunt vinden, of via een mailtje naar evenementen@vliegclubhilversum.nl of clubvluchten@vliegclubhilversum.nl

De kosten zijn € 7,50 per persoon voor de burgers en braadworst, uitsluitend met pin aan de bar te betalen. Drankjes worden ook aan de bar met pin afgerekend.

We hopen jullie te zien op 18 december!