Word ook lid!

Voordelig vliegen
Voldoende kisten
Gezellige club
Clubvluchten

Meer info en aanmelden

Verrassings-clubvlucht

Datum/Tijd
06/10/2019
13:00 - 18:00

Locatie
Clubhuis Aeroclub Hilversum-Amsterdam

Verrassings-clubvlucht?
Ja. Want hierbij krijgt u pas op de dag zelf te horen waar we heen gaan, zodat het navigatieplan pas ter plekke gemaakt kan worden. Een goede oefening, want het gebeurt bij een langere overlandvlucht toch regelmatig dat de plannen (bijv. vanwege veranderde weersomstandigheden) gewijzigd moeten worden.

Voor de clubvluchten gelden de volgende afspraken:

  • Voor opgave mail: clubvluchten@vliegclubhilversum.nl met vermelding van je mobiele nummer. Dan kunnen we contact houden  ter voorbereiding van de vlucht.
  • Clubvluchten gaan alleen door onder CAVOK weercondities.
  • We vertrekken om 13.00LT
  • Deelnemers reserveren zelf hun vliegtuig
  • Een uur voor vertrek is de vluchtleider aanwezig om met de deelnemers, onder het genot van een kop koffie, de vlucht gezamenlijk te bespreken zoals de meteo, mogelijke routes en eventueel andere zaken maar de piloot blijft natuurlijk zelf verantwoordelijk voor een eigen gedegen vluchtvoorbereiding en het eventueel maken van een vluchtplan.
  • Bij opgave van deelname ook graag opgeven of er eventueel een plaatsje vrij is voor een ‘meevlieger’, die we dan kunnen informeren.

Bij verandering van het programma, of niet doorgaan, zullen alle deelnemers die zich bij de clubvluchten commissie hebben gemeld z.s.m. worden geïnformeerd.