Word ook lid!

Voordelig vliegen
Voldoende kisten
Gezellige club
Clubvluchten

Meer info en aanmelden

Vliegen maar dan anders – Skydiving

Datum/Tijd
03/02/2024
13:00 - 15:00

Vliegen, maar dan anders! Lekker skydiven in de ‘vrije val simulator’

Wie kent het markante gebouw aan de A2 niet? Het gebouw van City Skydive in Utrecht noord, waar je in 2 windtunnels kunt ‘vliegen’ als een parachutist. De evenementencommissie organiseert er op een van de volgende zaterdagen een actief uitje naar toe voor leden en niet-leden. Leeftijd is vanaf 6 jaar en ervaring niet vereist. In de vrije val simulator kun je dan enkele minuten naar hartenlust naar beneden vallen. Het bezoek duurt ongeveer 2 uur en vindt plaats in de middag. De datum is vastgesteld op zaterdag 3 februari.

Op www.cityskydive.nl vind je onder ‘Boek je eerste vluchten’ de pakketten en prijzen waarvan tevens aangegeven staat wat de kosten zijn voor 3, 4, 5 of 6 vluchten, die variëren van € 77,50,- tot € 127,50,-. Je kunt uiteraard ook gewoon mee gaan om te kijken.

Het idee is dat we rond 13uur verzamelen aldaar en rond 15uur afsluiten met een drankje. Wil je mee, stuur dan even een mail naar de evenementencommissie via evenementen@vliegclubhilversum.nl, ten aanzien van Rene Verjans. Vermeld in de mail: a) met hoeveel personen je mee gaat en welk pakket je gaat kiezen.

Rene Verjans neemt daarna contact met je op voor verdere afstemming.

Op dit moment is er nog ruimte om je in te schrijven.

Je kiest zelf voor het pakket op de website www.cityskydive.nl. René Verjans zal daarna bij je in de lucht komen t.b.v. de verder coördinatie van de afspraak.