Word ook lid!

Voordelig vliegen
Voldoende kisten
Gezellige club
Clubvluchten

Meer info en aanmelden

Vliegen maar dan anders

Datum/Tijd
07/03/2020
13:00 - 15:00

Locatie
City Skydive

Vliegen, maar dan anders! Nu eens in de ‘vrije val simulator’

Wie kent het markante gebouw aan de A2 niet? Het gebouw van City Skydive in Utrecht noord, waar je in 2 windtunnels kunt ‘vliegen’ als een parachutist. De evenementencommissie organiseert er op zaterdag 7 maart (uitwijk datum zat 28 maart) een actief uitje naar toe voor leden en niet-leden. Leeftijd is vanaf 6 jaar en ervaring niet vereist. In de vrije val simulator kun je dan enkele minuten naar hartenlust naar beneden vallen. Een bezoek duurt ongeveer 2 uur.

Op www.cityskydive.nl vind je onder ‘Boek je eerste vluchten’ de pakketten en prijzen waarvan tevens aangegeven staat wat de kosten zijn voor 3, 4, 5 of 6 vluchten, die variëren van € 65,- tot € 115,-. Je kunt uiteraard ook gewoon mee gaan om te kijken!

Het idee is dat we rond 13 uur verzamelen aldaar en rond 15 uur afsluiten met een drankje. Wil je mee, stuur dan een mail naar de evenementencommissie via evenementen@vliegclubhilversum.nl. Vermeld in de mail met A) hoeveel personen je mee gaat en B) welk pakket je kiest. René Verjans zal daarna bij je in de lucht komen t.b.v. de verder coördinatie van de afspraak.