Word ook lid!

Voordelig vliegen
Voldoende kisten
Gezellige club
Clubvluchten

Meer info en aanmelden

Afgelast: Zilveren Vleugel – Flying by the Numb3rs

Datum/Tijd
19/09/2020
Hele dag

Locatie
Hilversum EHHV

Wat de exacte invulling van de Zilveren Vleugel 2020 ‘Flying by the Numb3rs‘ precies inhoudt, blijft nog even geheim, maar het belooft ook dit jaar zeker weer een verrassende en spannende vliegrally te worden. De rally wordt vanaf 1935 georganiseerd door ‘Aero Club Hilversum Amsterdam’ (ACHA) vanaf Vliegveld Hilversum. Zowel ACHA- als niet-ACHA- leden kunnen hiervoor inschrijven. Welkom ook aan degenen die nog in opleiding zijn, vergezeld van een instructeur of als co-piloot .

De start van de uitwerking van de opdrachten begint voor de 1ste deelnemer om 10.00 uur LT.

Het doel van de Zilveren Vleugel is om zowel de theorie als praktijk van het vliegen weer eens goed op te frissen en een perfecte doellanding te maken. Het is daarom aan te bevelen om je boek over navigatie (als je dat nog ergens hebt liggen) nog eens door te lezen of de theorie op internet te zoeken. Dat gaat je echt naar de top 3 helpen van de winnaars van deze komende vliegrally!

Deelname kost 12,50 euro per persoon. Voor de beste 3 zijn er prijzen te winnen. De winnaar krijgt naast de eeuwige roem en heldenstatus een vermelding op het ereschild in het clubhuis en mag de wisseltrofee een jaar mee naar huis nemen.

Je kunt je inschrijven door een mail te sturen naar: zilverenvleugel@vliegclubhilversum.nl. Je ontvangt dan binnen 3 dagen een bevestiging. Kort voor de rally ontvang je bericht over de starttijd.

Wil je bij aanmelding de volgende gegevens vermelden;

  • Naam/namen van de deelnemer(s)
  • Type of aircraft + IAS
  • Call sign
  • 06-nummer

Heb je nog vragen, mail dan naar zilverenvleugel@vliegclubhilversum.nl.

Alvast veel succes met de voorbereidingen en wij hopen jullie in grote getalen op zaterdag 19 september te verwelkomen.

Het Zilveren Vleugel team
Mieke Abels, Erik Meynders, René Verjans en Sjoerd Schotanus