Lees dit bericht in uw browser
 
 
 
 
  AEROCLUB HILVERSUM AMSTERDAM  
    90-dagen-club-check-dagen    
         
         
     

Geacht clublid,

Wegens groot succes vorig jaar en het jaar daarvoor, doen we dit jaar opnieuw 90-dagen-club-check-dagen. Veel ACHA leden hebben de afgelopen maanden niet kunnen vliegen vanwege het slechte weer.

Na een lange periode niet gevlogen te hebben is het verstandig (en veilig) om een instructeur te vragen om je te vergezellen bij de eerste vlucht. We hebben bij ACHA bovendien een interne ACHA clubregel met betrekking tot de ‘3-maanden check’:

“Alle ACHA leden die 90 dagen of langer niet gevlogen hebben op een type vliegtuig, en die met hetzelfde type vliegtuig willen gaan vliegen, dienen een 3-maanden check op (bij voorkeur) vliegveld Hilversum uit te voeren als pilot-in-command met een bevoegde vlieginstructeur (FI) naar keuze. Deze instructeur tekent deze vlucht af in het logboek van de pilot.”

Als service aan alle ACHA leden worden op zaterdag 21 en zondag 22 maart weer 90-dagen-club-check-dagen georganiseerd.

Bob Verkroost zal met een aantal instructeurs zorgen voor theorie refresher briefings, waarna clubleden aansluitend met een FI hun club-check kunnen vliegen. Onze instructeurs vliegen deze dagen geheel belangeloos als service aan de leden!

De evenementencommissie reserveert op deze dagen een Cessna C-172 en een Katana. Bij overweldigende belangstelling kunnen we kijken of we meer vliegtuigen kunnen reserveren.

Je kunt je opgeven via OPS of bij de evenementen commissie: evenementen@vliegclubhilversum.nl

Laat bij opgave weten of je voorkeur hebt voor de Katana of C-172 en of je ’s morgens of ’s middags wil vliegen. Dan houden we daar bij de indeling zoveel mogelijk rekening mee.

Hartelijke groeten,
De evenementencommissie

     
         
     
 
AEROCLUB HILVERSUM AMSTERDAM
vliegclubhilversum.nl
 
     
     
 
Liever geen nieuwsbrieven van de club? Meld je hier af: afmelden en voorkeuren aanpassen.
 
Let op! Werk je voorkeuren bij maar meld je niet helemaal af! Wij kunnen je dan niet meer bereiken via mail.