Lees dit bericht in uw browser
 
 
 
 
  AEROCLUB HILVERSUM AMSTERDAM  
    ACHA Zomerfeest van morgen gaat niet door    
         
         
     

Beste ACHA Leden,

Zoals zojuist in de persconferentie van de regering is benadrukt, zijn het niet de maatregelen die de verspreiding van het COVID virus moeten voorkomen, maar ons gedrag. De verspreiding van het virus neemt toe en het lijkt of het gevoel van urgentie weg is. Dat gevoel moet volgens de premier weer terug omdat de situatie zorgelijk is.

Het ACHA bestuur voelt deze urgentie heel goed. Het bestuur is er ook van overtuigd dat u als leden van onze vliegvereniging die allen, zonder uitzondering, midden in de samenleving staan, deze urgentie ook voelt.

Het bestuur heeft daarom besloten om het geplande zomerfeest van morgen (zaterdag 19 september) niet door te laten gaan.

Met ruim 80 mensen, waaronder ook kinderen, bij elkaar komen op een klein oppervlak om dan samen te gaan eten en drinken, is niet verstandig, niet verantwoord en geeft ook het verkeerde signaal.

Het bestuur beseft dat dit een enorme teleurstelling is. Met name voor de leden van de Bar- en Evenementencommissie die heel veel tijd en moeite hebben gestoken in de organisatie van dit zomerfeest. Ook voor al die andere vrijwilligers die hebben bijgedragen om ons clubhuis, het terras en alle andere zaken piekfijn in orde te hebben voor ons jaarlijkse clubfeest.

Tijdens het zomerfeest wordt aan de geslaagden van onze vliegschool van het afgelopen jaar, traditioneel de ‘ACHA Wing’ opgespeld. Dit zal morgen ook niet plaatsvinden en zal op een ander tijdstip worden georganiseerd.

Het ACHA bestuur

18-09-2020

     
         
     
 
AEROCLUB HILVERSUM AMSTERDAM
vliegclubhilversum.nl
 
     
     
 
Liever geen nieuwsbrieven van de club? Meld je hier af: afmelden en voorkeuren aanpassen.
 
Let op! Werk je voorkeuren bij maar meld je niet helemaal af! Wij kunnen je dan niet meer bereiken via mail.