Lees dit bericht in uw browser
 
 
 
 
  AEROCLUB HILVERSUM AMSTERDAM  
    ‘Algemene leden Vergadering’ (ALV) - Vrijdag 20 november via ZOOM    
         
         
     

Vrijdag 20 november om 20:00 uur houden we onze de ALV (Algemene Ledenvergadering) Vanwege de COVID maatregelen zal deze vergadering via ZOOM gehouden worden. De bestuursleden zullen op gepaste onderlinge afstand vanuit het clubhuis de vergadering voorzitten. U kunt thuis via internet en ZOOM de vergadering volgen. Ook is er dan de mogelijkheid om vragen te stellen.

Klik op deze link om aan de ZOOM vergadering deel te nemen:
https://us02web.zoom.us/j/­84969685801?pwd=TFk5QkJDa0c0Vz­VUa3o1TEhiOGRjUT09

Verdere gegevens:
Meeting ID: 849 6968 5801
Passcode: 581538

Om een vergadering per digitaal medium, met zoveel deelnemers, ordelijk en voor iedereen volgbaar te houden zijn enkele spelregels van toepassing, die wij u graag hieronder aangeven;

     
         
     
         
     

Instructie ZOOM

Inloggen

 1. Als u beschikt over het programma Zoom op uw computer, dan start u die en kiest u voor JOIN. Vul vervolgens het nog toe te sturen vergadernummer en de toegangscode in om deel te nemen.
 2. Beschikt u niet over het programma zelf, dan kunt u klikken op de link in de nog toe te zenden mail. Klik op Cancel als je computer vraagt om Zoom te installeren (als je dat niet wil) en vervolgens kies je “Joint from Your Browser” zie hieronder.
  Zoom inloggen
 3. Vul je naam in en vink aan dat je geen robot bent, waarna je een aantal plaatjes moet aanklikken, wat een robot niet zou kunnen. Vervolgens vul je het toegezonden vergadernummer en de toegangscode in. Ook nog even aanklikken dat je het eens bent met de gebruiksvoorwaarden.
 4. Als alles goed is gegaan word je nu toegelaten tot de vergadering.

Vergaderregels

 1. Zet uw microfoon op MUTE, als dit al niet automatisch het geval is. Op die manier kunnen uw huiselijke geluiden de vergadering niet storen.
 2. Het bestuur zal hoofdzakelijk het woord voeren, om het overzichtelijk en verstaanbaar te houden.
 3. Als u vragen of opmerkingen hebt, kunt u dit kenbaar maken middels de schriftelijke CHAT-functie, een soort SMS/Whatsapp in het programma.
   
  Beweeg je muis naar de onderkant van het scherm totdat de bedieningsbalk in beeld verschijnt (het kan zijn dat de balk al in beeld is)
  Zoom chat
  Klik op chat. Er word dan aan de rechterkant van het scherm een chatscherm getoond.
 4. Uw kunt u vraag of opmerking dan intypen. Het bestuur zal zich inspannen daarop iets later mondeling te reageren. Echte discussies zijn door de hoeveel verwachte deelnemers via dit medium niet echt goed te voeren, vandaar het verzoek uw input zoveel als mogelijk te beperken.
 5. Het kan zijn dat het bestuur iemand van de deelnemers, bijvoorbeeld een commissielid, vraagt een korte toelichting te geven. Ook dan geldt weer, vragen en opmerkingen per CHAT.
     
         
     
 
AEROCLUB HILVERSUM AMSTERDAM
vliegclubhilversum.nl
 
     
     
 
Liever geen nieuwsbrieven van de club? Meld je hier af: afmelden en voorkeuren aanpassen.
 
Let op! Werk je voorkeuren bij maar meld je niet helemaal af! Wij kunnen je dan niet meer bereiken via mail.