Lees dit bericht in uw browser
 
 
 
 
  AEROCLUB HILVERSUM AMSTERDAM  
    Stamppot Diner 15 februari    
         
         
     

Stamppot

Beste Vliegclubleden,

Op zaterdag 15 februari organiseert de evenementencommissie in samenwerking met de barcommissie weer een stamppot diner voor clubleden. Een uitgelezen kans om de eerste sterke vliegverhalen van het jaar te delen met je medeclubleden, en plannen te maken voor mooie nieuwe vluchten!

Afhankelijk van het aantal aanmeldingen zal het diner bestaan uit twee of drie soorten stamppot, uiteraard geserveerd met een oerhollandse bal gehakt, rookworst en jus. Het eten zal verzorgd worden door het vliegveld restaurant.

Zaterdag 15 februari ben je vanaf 16:30u van harte welkom op de club. Rond 17:30u zal de stamppot geserveerd worden. Neem partners (en kinderen) mee en laat ons vóór zondag 9 februari weten of, en met hoeveel personen je aanschuift.

Opgeven kan via deze link:
AANMELDING ACHA STAMPPOT diner 15 februari 2020 die je ook op de ACHA website kunt vinden, of via een mailtje naar evenementen@vliegclubhilversum.nl.

De kosten voor de stamppot zijn € 12,50 per persoon, op de avond zelf te voldoen. Drankjes zoals altijd apart aan de bar af te rekenen.

Tot 15 februari!

Hartelijke groet,
De evenementencommissie

     
         
     
 
AEROCLUB HILVERSUM AMSTERDAM
vliegclubhilversum.nl
 
     
     
 
Liever geen nieuwsbrieven van de club? Meld je hier af: afmelden en voorkeuren aanpassen.
 
Let op! Werk je voorkeuren bij maar meld je niet helemaal af! Wij kunnen je dan niet meer bereiken via mail.