Lees dit bericht in uw browser
 
 
 
 
  AEROCLUB HILVERSUM AMSTERDAM  
    Toelichting van uw bestuur op een recent royement van een ACHA-lid    
         
         
     

Beste leden,

Inmiddels zal een meerderheid van onze leden weten dat het bestuur dit voorjaar iemand heeft geroyeerd als ACHA-lid. Daaraan vooraf heeft het bestuur hem bedankt als vrijwilliger (FI) bij onze club.

Dit lid is conform de statuten in beroep gegaan bij de ALV over dit royement. Het bestuur heeft hem laten weten dit te zullen behandelen op de komende najaars ALV.

Dit lid benadert de afgelopen periode een deel van de leden om medewerking te verlenen aan het eerder uitroepen van een ALV, dan komende november. Daarbij geeft hij zijn beleving van de gang van zaken die hebben geleid tot zijn royement. Het bestuur heeft gemeend met u de andere kant van het verhaal te moeten delen, nu het royement op zijn verzoek zal worden behandeld op een ALV. Het is wat het bestuur betreft belangrijk dat de leden zodanig worden geïnformeerd, dat zij op basis van alle relevante informatie een eigen mening kunnen te vormen.

In bijgaande brief [alleen per mail] geeft het bestuur die toelichting.

Omdat het een personeelsdossier betreft, zullen de onderliggende documenten beschikbaar zijn voor inzage door leden die daar behoefte aan hebben. Maar wel op de afdeling Operations, zodat deze documenten niet buiten het dossier gaan circuleren. Wij vertrouwen dat u daar begrip voor heeft.

Met vriendelijke groet,
Bestuur ACHA

     
         
     
 
AEROCLUB HILVERSUM AMSTERDAM
vliegclubhilversum.nl
 
     
     
 
Liever geen nieuwsbrieven van de club? Meld je hier af: afmelden en voorkeuren aanpassen.
 
Let op! Werk je voorkeuren bij maar meld je niet helemaal af! Wij kunnen je dan niet meer bereiken via mail.