Lees dit bericht in uw browser
 
 
 
 
  AEROCLUB HILVERSUM AMSTERDAM  
    Uitstel ‘Algemene leden Vergadering’ (ALV)    
         
         
     

MEDEDELING:

Uitstel van de ACHA ‘Algemene leden Vergadering’ (ALV)
van vrijdag 29 mei 2020

Beste ACHA leden,

De maatregelen tegen het coronavirus hebben een grote invloed op ons dagelijks leven. Organiseren van bijeenkomsten met meerdere personen zijn nu niet toegestaan. Tot wanneer deze maatregelen van kracht blijven is onbekend.

Het bestuur heeft daarom in de laatste bestuursvergadering, besloten dat de geplande ALV van vrijdag 29 mei 2020 geen doorgang zal vinden. Hoewel het pas begin april is wil het bestuur zorgvuldig handelen en de leden nu alvast op de hoogte brengen van dit besluit.

In onze statuten Art. 19.2  staat: “Jaarlijks, uiterlijk 6 maanden na afloop van het verenigingsjaar, wordt de algemene vergadering –de jaarvergadering- gehouden.”

Dit zou betekenen dat de voorjaars ALV vóór 1 juli 2020 gehouden zou moeten worden. Het bestuur wil hier echter van afwijken en de ALV verplaatsen naar het najaar. Het tijdstip en de agenda zullen tijdig aan de leden worden doorgegeven. De gebruikelijke financiële verantwoording (over het afgelopen jaar 2019) zal uiterlijk 30 juni op het ledengedeelte van de ACHA website geplaatst worden.

Hoewel iedereen dit zal begrijpen, vraagt het bestuur de leden die bezwaar tegen dit besluit willen maken, dit voor het einde van deze maand te doen in een e-mail aan: bestuur@vliegclubhilversum.nl

Het bestuur wenst iedereen in deze bijzondere periode: behoud van gezondheid!

Namens het ACHA Bestuur,

Léander Petit, voorzitter

8 april 2020

     
         
     
 
AEROCLUB HILVERSUM AMSTERDAM
vliegclubhilversum.nl
 
     
     
 
Liever geen nieuwsbrieven van de club? Meld je hier af: afmelden en voorkeuren aanpassen.
 
Let op! Werk je voorkeuren bij maar meld je niet helemaal af! Wij kunnen je dan niet meer bereiken via mail.