Word ook lid!

Voordelig vliegen
Voldoende kisten
Gezellige club
Clubvluchten

Meer info en aanmelden

Onze club

Onze club
Onze vliegclub bestaat uit een groot aantal enthousiaste leden van jong tot oud, vliegend en niet-vliegend, van vliegtuig-huurder tot private owner.  Veel leden zitten ook in diverse commissies van de vereniging – die per slot van rekening draait om vrijwilligers.

Clubhuis & activiteiten
De club heeft een karakteristiek clubhuis gelegen naast een van de landingsbanen van het vliegveld. We hebben onder andere een bar en een navigatiehoek om uw vlucht optimaal mee voor te bereiden. Informatie over onze locatie vindt u hier.

Clubvluchten
Elke twee weken organiseert de club een trip naar een veld in het binnen- of buitenland. Een keer per jaar is er een een trip van vier dagen naar een buitenlandse bestemming. Elk lid, ook zonder brevet, is van harte welkom om mee te gaan.

Social afternoons & evenings
Woensdag is clubavond. Ook organiseren wij een keer per maand een social afternoon en en regelmatig bereiden wij wat lekkers te eten op de zaterdag.

Clubblad, de NotACHAm
Tien keer per jaar valt ons clubblad bij u op de mat, de Notacham. Hier vindt u bookreviews, verslagen en andere zaken die u als vlieger graag leest.

Vliegrally, de Zilveren Vleugel
De Zilveren Vleugel is een van de oudste vliegrally’s in Nederland en hieraan deelnemen is en spannende uitdaging voor de beginnende en ervaren vlieger.

Lid worden
We hebben de belangrijkste zaken over het lidmaatschap voor u op een rijtje gezet.

Klik hier om de infopakket met inschrijfformulier te downloaden.

22 juli 2024 - UTC 05:46

EHHV

Temp: 16.1°C
Grondtemp: 14.9°C
Wind: 260°/2kt
QNH: 1016hPa

Waarneming (LT): 07/22/2024 07:30:00

© buienradar.nl / KNMI EHHV.nl