Word ook lid!

Voordelig vliegen
Voldoende kisten
Gezellige club
Clubvluchten

Meer info en aanmelden

Leren vliegen!

DAN LIEVER DE LUCHT IN!

1) Recreatieve beleving
De eenmalige kennismaking via een proefvliegles met ervaren instructeur, waarbij uzelf ook de stuurknuppel in handen krijgt en tevens kunt genieten van het uitzicht van een vogel op de omgeving van het Gooi en Utrecht. En als u in de buurt woont, wellicht uw eigen huis. U kunt deze beleving natuurlijk ook cadeau doen aan een dierbare.

2) Zelf leren vliegenppla licentie
Het serieus overwegen zelf te leren vliegen met een officieel brevet (Flight Crew Licence) als eindresultaat. Ook dan kunt u beginnen met een proefles, die gelijk meetelt voor uw opleidingsuren, als u besluit door te gaan met de vliegopleiding.

Voor de eerste categorie hebben wij binnen onze vliegclub het eenmansbedrijfje Free Lancelot, eigendom van onze hoofd Operations, Marianne Toorenburgh, die u zal helpen uw wens ingevuld te krijgen door voor u een vliegtuig te huren met een ervaren instructeur erbij. Het liefst op de manier en tijd die u zelf het beste uitkomt. Via de website van Free Lancelot, kunt u zien op welke wijze uw wensen het beste ingevuld kunnen worden.

Voor de tweede categorie beschikken wij over onze professionele Europees erkende vliegschool, in luchtvaarttermen een “ATO” genoemd, een Approved Training Organization.

Als u nu echt enthousiast bent geworden of nog vragen hebt, kunt u bellen met onze Chef Vlieginstructeur Bob Verkroost, tevens de Head of Training van onze vliegschool. Hij heeft de antwoorden op al uw vliegopleidingsvragen. Ook kan hij u helpen bij de optimale keuze en vormgeving van uw vliegopleiding, afhankelijk van uw mogelijkheden en wensen.
Zijn e-mailadres is airforcefinest@gmail.com zijn mobiele nummer 06-34087640. Kunt u hem niet bereiken, dan kunt u een afspraak met hem maken via onze afdeling Operations op 035-5771300.

Download voor de volledige informatie ons infopakket hier.

Meld je nu aan!

23 april 2024 - UTC 20:57

EHHV

Temp: 5.6°C
Grondtemp: 4.5°C
Wind: 323°/5kt
QNH: 1015hPa

Waarneming (LT): 04/23/2024 22:40:00

© buienradar.nl / KNMI EHHV.nl