Word ook lid!

Voordelig vliegen
Voldoende kisten
Gezellige club
Clubvluchten

Meer info en aanmelden

Zilveren Vleugel 2023

De Zilveren Vleugel

… al vele decennia een begrip onder de vliegers.  Illustere winnaars met potlood, kaart, horloge en een liniaal;  weten waar je bent na 12 minuten met 90 knopen.

Velen van jullie kennen het bord met de namen van de winnaars;  sommigen dromen ervan hun naam op het bord te zien verschijnen.

Dit jaar een andere opzet vanwege Hoogvliegersdag;  een dag waarop kinderen met een chronische aandoening of ziekte een moment kunnen denken aan iets anders dan hun ziekte.

De route wordt gevlogen  op een zelf gekozen moment in de periode van zaterdag 26 augustus 2023 tot en met vrijdag 1 september.

Het thema voor dit jaar hebben we nog niet vastgesteld. Heb je een voorkeur voor een bepaald thema laat het ons weten, je kunt dat doen bij de aanmelding. Voorgaande jaren waren de thema’s:

2022: Flying by the numb3rs
2019: Van oud… naar nieuw
2018: Kaart lezen
2017: Onder de radar
2016: de letter box
2015: (G)een brug te ver

Aanmelden kan hier;  betaling eveneens

De route zal dit jaar, na ontvangst per email van de vragen, op eigen gelegenheid worden uitgezet en berekend.  Jullie krijgen daar niet heel veel tijd voor. Zodra wij de dag en tijd en call-sign hebben ontvangen, krijgen jullie 24 uur voor gepland vertrek de vragen en aanvullende informatie toegestuurd.

Het is noodzakelijk dat jullie beschikken over SkyDemon.  Heb je dat niet, dan is het wellicht handig om een gratis proefperiode aan te vragen.  Kun je altijd nog beslissen om na de proefperiode wel of niet een abonnement af te sluiten.

De prijs uitreiking zal plaatsvinden op zaterdag namiddag, 2 september 2023 tijdens het zomer ACHA feest.

Wij hebben er weer zin in en zien jullie inschrijvingen met belangstelling tegemoet.

Op naar eeuwige roem op het fameuze bord met winnaars van de Zilveren Vleugel !!

Het ZV team
Mieke Abels
Erik Meynders
Sjoerd Schotanus
Rene Verjans

 

Alle nieuwsberichten